ZZP Opdracht

Coördinerend Wijkverpleegkundige/Regiomanager Badhoevedorp

HBO
32- 40 uur
Badhoevedorp

Ben jij een ervaren HBO Verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht in de ouderenzorg? En zou jij graag willen werken als Coördinerend Wijkverpleegkundige of Regiomanager? Reageer dan direct, dan helpen wij jou graag verder bij deze nieuwe uitdaging!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 langdurige opdracht Badhoevedorp

MBO
24-36 uur
Badhoevedorp

Ben jij een ervaren verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Op een PG of Somatieke afdeling bij een gezellige en kleinschalige organisatie in Badhoevedorp. Heb jij interesse in deze opdracht? Solliciteer dan direct bij ZBW!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv 3. IG langdurige opdracht Badhoevedorp

MBO
24-36 uur
Badhoevedorp

Wil je graag werken bij een kleinschalige, persoonlijk en professionele organisatie? Is het werken op een PG of somatieke afdeling voor jou geen probleem? En ben je opzoek naar een langdurige opdracht met vaste uren? Solliciteer direct bij ZBW. 

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG voor CovidUnit Oegstgeest

MBO
32- 40 uur
Oegstgeest

Voor de CovidUnit in Oegstgeest zijn wij opzoek naar een ZZP'er die zijn of haar steentje wilt bijdragen. Heb jij interesse in deze opdracht? Solliciteer direct bij ZBW!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg Woerden en Montfoort

MBO
16-24 uur
Woerden

Is zorg aan huis leveren en een luisterend oor bieden iets waar jij in uitblinkt? En woon jij in of rondom Woerden of Montfoort? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Solliciteer direct, dan helpen wij jou verder.

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg Sassenheim

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Sassenheim? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg in Voorhout en omgeving

MBO
Uren in overleg
Voorhout

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Voorhout en omgeving? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg Sassenheim

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in Sassenheim? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!