ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in Utrecht

MBO
24-36 uur
Utrecht

Wil jij van grote waarde zijn voor mensen? En ben je op zoek naar een uitdagende ZZP Opdracht als Verzorgende IG, voor de duur van 6 maanden in Utrecht? Solliciteer nu, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in Katwijk

MBO
Uren in overleg
Voorhout

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in Katwijk en omgeving? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg Bollenstreek

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Sassenheim, Voorhout of Warmond? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG omgeving Bollenstreek

MBO
Uren in overleg

Ben jij een ervaren Verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Gezellig in een verpleeg- of verzorgingshuis met verschillende cliënten en een vaste locatie in Oegstgeest, Katwijk of Leiden. Solliciteer direct bij ZBW.

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg in Katwijk

MBO
Uren in overleg
Voorhout

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Katwijk? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg Bollenstreek

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in Sassenheim, Voorhout of Warmond? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 thuiszorg in Hillegom

MBO
Uren in overleg
Lisse

Ben jij een ervaren Verpleegkundige niveau 4 en opzoek naar losse diensten? Die hebben wij voor jou! Lekker in de wijk, je eigen cliënten en niet gebonden aan een locatie. Solliciteer direct bij ZBW.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in Hillegom

MBO
Uren in overleg
Lisse

Is zorg aan huis leveren en een luisterend oor bieden iets waar jij in uitblinkt? Woon je in de omgeving van Lisse en Hillegom? En werk je graag losse diensten? Dan is dit echt iets voor jou!