ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG voor de thuiszorg in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben jij opzoek naar een opdrachtgever in de thuiszorg waarbij je gemakkelijk (losse) diensten kunt inplannen in Den Haag? En past het werken in de thuiszorg echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv 3. IG intramuraal in Badhoevedorp

MBO
24-36 uur
Badhoevedorp

Haal jij voldoening uit het werken op een Somatische afdeling? Werk je graag bij een kleinschalig en persoonlijke organisatie? En ben je op zoek naar een opdracht voor de komende periode met vaste uren (24 upw)? Solliciteer nu op deze functie als ZZP'er Verzorgende niv. 3 IG!

Vacature

Planner/Recruiter in de zorg (Rijswijk, 32-40 upw)

MBO
32- 40 uur
Rijswijk

Zorgprofessionals zijn op dit moment hard nodig en dat maakt jouw werk als Planner/Recruiter in de zorg juist nu zo belangrijk! 

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 thuiszorg Westland

MBO
Uren in overleg
Delft

Wil jij graag aan de slag in de wijk in regio Westland? Werk jij als Verpleegkundige niv. 4 en heb je ervaring in de thuiszorg? Reageer dan direct op deze opdracht via ZBW!

ZZP Opdracht

Verzorgende IG intramuraal omgeving Rotterdam

MBO
Uren in overleg
Rotterdam

Ben jij op zoek naar losse diensten binnen de ouderenzorg, in de omgeving van Rotterdam (Hoogvliet, Maassluis, Schiedam, Poortugaal en Vlaardingen)?
Neem contact met ons op!

ZZP Opdracht

Wijkverpleegkundige in Voorschoten

HBO
24-36 uur
Voorschoten

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Is dat voor jou ook zo belangrijk? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende IG Thuiszorg Zuid Holland

MBO
Uren in overleg
Diverse

Brielle, s' Gravenzande, Spijkenisse, Naaldwijk, De Lier, Bernisse, Oud Beijerland en Westvoorne.
Ben je woonachtig in één van deze plaatsen en op zoek naar losse diensten binnen de thuiszorg? Wij nemen graag contact met jou op!
Als Verzorgende IG vervul je een onmisbare rol in de verzorging van cliënten. Je gaat met de fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis.

ZZP Opdracht

Verzorgende IG Intramuraal Hellevoetsluis

MBO
Uren in overleg
Rotterdam

Ben jij op zoek naar een langdurige opdracht voor minimaal 3 maanden met kans op verlenging? Dan zoeken wij jou!
Voor een zorglocatie in Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG voor 16 tot 24 uur per week.