Vacature

Planner/Recuiter in de zorg (Rijswijk, 24-32 upw)

MBO
24-36 uur
Rijswijk

Zorgprofessionals zijn op dit moment hard nodig en dat maakt jouw werk als Planner/ Recruiter in de zorg juist nu zo belangrijk! 

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3IG: bezorg de ouderen in Wassenaar thuis een glimlach!

MBO
24-36 uur
Wassenaar

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en wil je zelfstandig werken in de wijk in Wassenaar? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Helpende niv. 2 Plus in diverse wijken

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Is zorg aan huis leveren en een luisterend oor bieden iets waar jij in uitblinkt? En vind je het fijn om gemakkelijk (losse) diensten in te plannen voor diverse wijken in Den Haag? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Helpende niveau 2 Plus

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in verpleeg- en verzorgingstehuizen in Den Haag? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG intramuraal Vinkeveen

MBO
Vinkeveen

Ben jij een ervaren Verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe intramurale ZZP Opdracht? Werk je graag flexibele, losse diensten in de buurt van Vinkeveen? Dan zoeken wij jou!

Vacature

HRM stagiair (HBO)

HBO
Rijswijk

Studeer jij Human Resource Management en ben je op zoek naar een leuke, gezellige maar ook een leerzame stage in de Zorg- en welzijnssector? En spreekt het jou aan om jezelf te ontwikkelen op HRM en recruitment vlak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ZZP Opdracht

Coördinerend Wijkverpleegkundige/Regiomanager Badhoevedorp

HBO
32- 40 uur
Badhoevedorp

Ben jij een ervaren HBO Verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht in de ouderenzorg? En zou jij graag willen werken als Coördinerend Wijkverpleegkundige of Regiomanager? Reageer dan direct, dan helpen wij jou graag verder bij deze nieuwe uitdaging!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 langdurige opdracht Badhoevedorp

MBO
24-36 uur
Badhoevedorp

Ben jij een ervaren verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Op een PG of Somatieke afdeling bij een gezellige en kleinschalige organisatie in Badhoevedorp. Heb jij interesse in deze opdracht? Solliciteer dan direct bij ZBW!