Vacature

Recruiter in de zorg (Rijswijk, 32-40 upw)

HBO
32- 40 uur
Rijswijk

Als Recruiter bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) ga jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor zorgorganisaties die op zoek zijn naar zzp’ers en werkzoekende in de zorg- en welzijnssector. Deze zoektocht begint met het in kaart brengen van je opdracht om de juiste vacaturetekst op te stellen.

Vacature

Planner/ Recruiter in de zorg (Rijswijk, 32 upw)

MBO
32- 40 uur
Rijswijk

Als Planner/ Recruiter bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) heb je een tweedelige functie. Je bent verantwoordelijk voor het werven & selecteren van zzp’ers in de zorg. Daarnaast beheer jij verschillende flexpools en plan jij diensten in voor zzp’ers.

ZZP Opdracht

Verzorgende IG/EVV in Den Haag

MBO
24-36 uur
Den Haag

Samen de zorg beter maken

Voor een opdrachtgever in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar verzorgende IG EVV. Past het bij jou om mee te denken over hoe we de zorg nog beter kunnen maken?
Dan is deze opdracht misschien wat voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG in Wassenaar

MBO
24-36 uur
Wassenaar

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en bezorg jij graag de ouderen in Wassenaar een glimlach op hun gezicht? Solliciteer direct, dan helpen wij jou verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg

MBO
Uren in overleg
Diverse

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en past het werken in de wijk echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG omgeving Bollenstreek

MBO
Uren in overleg

Ben jij een ervaren Verzorgende IG en opzoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Gezellig in een verpleeg- of verzorgingshuis met verschillende cliënten en een vaste locatie in Oegstgeest, Katwijk of Leiden. Solliciteer direct bij ZBW.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg Bollenstreek

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in Sassenheim, Voorhout of Warmond? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg Bollenstreek

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Sassenheim, Voorhout of Warmond? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!