Terug naar overzicht
Nieuwsbericht

ZBW op Social Media

Datum
30 april 2021
Geplaatst door
ZBW op Social Media

Wist je al dat Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting zich op diverse social mediakanalen bevindt? ZBW is al enige tijd actief op verschillende platforms waar veel leuke foto’s, nieuwsberichten en vacatures worden gedeeld. 

Zo heeft ZBW een eigen Facebookpagina. Hierop delen wij het laatste nieuws, actuele vacatures en andere leuke items over ons bureau. 
 
Werken als zzp’er in de zorg 
Naast onze eigen Facebookpagina heeft ZBW ook een eigen Facebookgroep Werken als zzp’er in de zorg. Deze groep is bedoeld om onderling vragen aan elkaar te stellen over werk en het ondernemen in de zorg. Maar ook om actueel nieuws en ervaringen te delen die voor jou als zzp’er belangrijk zijn. Met deze groep willen wij een platform generen voor zzp’ers in de zorg. Aangesloten bedrijven ondersteunen ons bij vragen die gesteld worden. Ook zijn er regelmatig leuke acties en bieden wij diensten of zzp opdrachten aan.

LinkedIn en Instagram
En wist je dat wij niet alleen op Facebook zitten maar ook een eigen pagina op LinkedIn hebben? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws, informatie over ZBW en de nieuwste vacatures.
 
Vind je het leuk om alleen foto’s te zien? Dat kan! Je kunt ons namelijk ook vinden op Instagram. Daar delen we leuke foto’s en stories over actualiteiten en over ons bureau.

Niks meer missen over ZBW?
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws? Volg ons via #ZBWzorg op Facebook, LinkedIn en Instagram. Liever direct een vraag stellen? Neem dan contact met ons op. 

Als je tevreden bent vinden wij het leuk als jij je mede zzp’ers uitnodigt om onze pagina’s te volgen en om lid te worden van onze Facebookgroep.
 
 

Terug naar overzicht