Terug naar overzicht
Team ZBW

Stefan Witting

Ik ben Stefan Witting, directeur en eigenaar van Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW). Sinds juni 2014 zet ik mij met ZBW actief in voor zzp-bemiddeling, Werving & Selectie en ondersteuning van (startende) zzp’ers in de zorg. Na het behalen van mijn verpleegkundige opleiding ben ik parttime in het HMC ziekenhuis gaan werken en daarnaast gestart als zzp’er in de zorg. Gedurende deze periode heb ik mij ontwikkeld op het gebied van zorg en management. Bovendien hield ik mezelf actief bezig met het onderwerp kwaliteit in de zorg en de huidige wet- en regelgeving.

Juist door mijn ervaring in de sector en mijn specifieke interesse in kwaliteit binnen zorgorganisaties, zag ik verbeterpunten en mogelijkheden. Zo ben ik van mening dat de kwaliteit in de zorg stukken beter kan door middel van transparantie, efficiëntie en het verbinden van de juiste professionals aan passende opdrachtgevers of projecten. Ik wil met ZBW deze drie factoren dan ook faciliteren om vraag en aanbod goed met elkaar te matchen. Bovendien biedt ZBW een stabiel platform en vraagbaak voor zzp’ers die tegen zaken aanlopen gerelateerd aan het ondernemerschap in de zorg.

De zorgsector is dynamisch en verandert continu. Omdat ik zelf door de bril van een zzp’er kijk stel ik mijzelf regelmatig bewust de vraag: “Zou ik mezelf als zzp’er inschrijven bij ZBW?” Wanneer het eerlijke antwoord nee is, dan weet ik dat het tijd is om weer te vernieuwen en verbeteren.

Bent u zzp’er in de zorg? Of bent u manager, planner in een zorg georiënteerde organisatie en wilt u een vraagstuk aan ZBW voorleggen? Neem gerust contact met me op.

Bekijk de collega's van Stefan