Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG voor de thuiszorg in Rijswijk

Plaatsingsdatum
23 februari 2023
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10013
Plaats
Den Haag
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Ben jij opzoek naar een opdrachtgever in de thuiszorg waarbij je gemakkelijk (losse) diensten kunt inplannen in Rijswijk? En past het werken in de thuiszorg echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

Geeft het jou voldoening dat je onder andere ouderen kunt helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben? Dan is het werken in de thuiszorg echt iets voor jou! Als Verzorgende IG ga je met de fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis. Hierdoor is jouw werk erg divers. Je hebt namelijk te maken met cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen, cliënten die aan het revalideren zijn maar ook ouderen met chronische, lichamelijke klachten. 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring als Verzorgende IG in de thuiszorg is een pré;
  • je beschikt over eigen vervoer. 

Over de opdrachtgever
Bij deze organisatie staat gastvrijheid centraal en zet zich dagelijks met hart en ziel voor de best mogelijke zorg van ouderen. Het versterken van de eigen regie is altijd een uitgangspunt. Je kunt er zorgeloos en met veel plezier werken. En krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht