Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg

Plaatsingsdatum
19 oktober 2021
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10005
Plaats
Diverse
Werktijden
Flexibel
Salarisindicatie
Op basis van opdracht

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en past het werken in de wijk echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

Geeft het jou voldoening dat je onder andere ouderen kunt helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben? Dan is het werken in de thuiszorg echt iets voor jou! Als Verzorgende niv. 3 IG ga je met de fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis. Hierdoor is jouw werk erg divers. Je hebt namelijk te maken met cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen, cliënten die aan het revalideren zijn maar ook ouderen met chronische, lichamelijke klachten.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende niv. 3 IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré;
  • je beschikt over eigen vervoer.

Over ZBW
Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) is actief als arbeidsbemiddelaar in de zorg- & welzijnssector. We werven & selecteren, bemiddelen & verbinden en ondersteunen organisaties, ZZP’ers en kandidaten in de zorg. Waar ook ons hart ligt. Hierdoor hebben we persoonlijke aandacht voor onze relaties en krijgen we snel inzicht in waar de behoeften en belangen van zorginstellingen en (zelfstandige) zorgprofessionals liggen. Met ons dynamische team, dat bestaat uit jonge, gedreven mensen, bieden we je altijd een kwalitatieve en snelle invulling. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, wij regelen het. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht