Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv 3. IG intramuraal in Badhoevedorp

Plaatsingsdatum
20 december 2022
Regio
Noord-Holland
Vakgebied
Verpleeg- en verzorgingshuizen
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Plaats
Badhoevedorp
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Haal jij voldoening uit het werken op een Somatische afdeling? Werk je graag bij een kleinschalig en persoonlijke organisatie? En ben je op zoek naar een opdracht voor de komende periode met vaste uren (24 upw)? Solliciteer nu op deze functie als ZZP'er Verzorgende niv. 3 IG!

In de functie van Verzorgende IG handel jij vanuit het zorgleefplannen. Je kijkt waar de cliënt behoefte aan heeft en speelt hierop in. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en signaleert veranderingen in de psychische of somatische staat van de cliënt. Verder ondersteun je ook de omgeving van de cliënt bij het traject. Op de meerdere afdelingen werk je met verschillende disciplines en zijn je collega's er voor je om te overleggen wanneer je er zelf bijvoorbeeld niet uit komt. Ze zijn er natuurlijk voor je om te ondersteunen!

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • jij helpt de cliënten d.m.v het uitvoeren van ADL-taken en voorbehouden handelingen;
  • je biedt de cliënten een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek en op deze manier een betrouwbare relatie opbouwt;
  • je houdt de psychische en somatische staat goed in te gaten en signaleert wanneer hier veranderingen inkomen.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de voorbehouden handelingen;
  • beschikbaar voor dag- en avonddiensten (ook in het weekend);
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeg- en verzorgingshuis is een pré.

Over de organisatie
De organisatie waar je aan de slag gaat is kleinschalig en heeft korte lijnen waardoor ze goede zorg kunnen leveren. Ze hebben verschillende verpleeghuizen, aanleunwoningen en ze bieden 24-uurs zorg aan ouderen die nog zelfstandig wonen. Verder kan je bij collega's aankloppen voor een praatje of dat je samen even spart over verschillende ideeën. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht