Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende IG Thuiszorg Zuid Holland

Plaatsingsdatum
19 juni 2023
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
10052
Plaats
Diverse
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Brielle, s' Gravenzande, Spijkenisse, Naaldwijk, De Lier, Bernisse, Oud Beijerland en Westvoorne.
Ben je woonachtig in één van deze plaatsen en op zoek naar losse diensten binnen de thuiszorg? Wij nemen graag contact met jou op!

Als Verzorgende IG vervul je een onmisbare rol in de verzorging van cliënten. Je gaat met de fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis.
Je signaleert, controleert en bewaakt de vitale lichaamsfuncties en je bent in staat actie te ondernemen bij afwijkingen. Tot slot ben je in staat om een goede relatie met (naasten van) de cliënt op te bouwen. Een verantwoordelijke rol met veel betekenis! 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende niv. 3 IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • je staat stevig in je schoenen;
  • je bent beschikbaar voor dag- of avonddiensten; 
  • je bent flexibel en minimaal 16 uur beschikbaar;
  • je beschikt over eigen vervoer.

Over de opdrachtgever
De kenmerken van één van de grootste zorgaanbieders in Nederland zijn de kleinschaligheid en een prettig leefklimaat. De eigentijdse zorg, de maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en de aandacht voor het individu staat voorop. Met cliënten met uiteenlopende zorgvragen heeft deze opdrachtgever veel te bieden. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en je mening te uiten. Als dingen beter of anders kunnen, word jij gehoord.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht