Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg Katwijk

Plaatsingsdatum
04 september 2023
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP0025
Plaats
Katwijk
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Wil jij graag ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen? Solliciteer dan snel!

Als Verpleegkundige niv. 4 help je mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met een beperking en/of handicap of mensen met dementie. Je zet je met gerichte ondersteuning in om de zelfredzaamheid van een cliënt te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Als extramurale kracht ga je met je fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij mensen thuis. Door de grote diversiteit in de zorgvragen is geen werkdag hetzelfde!

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • je helpt bewoners door zorgtaken en verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • je onderhoudt contacten met de cliënten en hun relaties, met collega’s en andere hulpverleners;
  • je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoalshet kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verpleegkundige niv. 4, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré;
  • je beschikt over eigen vervoer (auto, brommer of fiets).

Over de organisatie
Bij deze organisatie staat gastvrijheid centraal en zet zich dagelijks met hart en ziel voor de best mogelijke zorg van ouderen. Het versterken van de eigen regie is altijd een uitgangspunt. Je kunt er zorgeloos en met veel plezier werken. En krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht