Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 thuiszorg Westland

Plaatsingsdatum
06 december 2022
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP100288
Plaats
Delft
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Wil jij aan het werk als ZZP'er in de thuiszorg en ben jij Verpleegkundige niv. 4? Lees dan snel verder!

 

Werk jij het liefst met ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door een beperking en/of handicap of met dementie? Dan zoeken we jou! Voor verschillende wijkteams in regio Westland zijn wij op zoek naar meerdere Verpleegkundige niv. 4. Bij jouw recruiter kan jij aangeven in welke wijkteams jij interesse hebt. In de wijk zal je met bijv. de fiets, auto of scooter van cliënt naar cliënt reizen. In de functie als Verpleegkundige niv. 4 help je met ADL en voer je verpleegtechnische handelingen uit. 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • je helpt bij de ADL-taken en voert verpleegtechnische handelingen uit waar je certificaten voor hebt;
  • je bent er voor je cliënten en biedt een luisterend oor;
  • je houdt de gesteldheid van de cliënt in de gaten en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verpleegkundige niv. 4, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is vereist;
  • je beschikt over eigen vervoer (auto, fiets, brommer). 

Over de organisatie
Bij deze organisatie staat gastvrijheid centraal en zet zich dagelijks met hart en ziel voor de best mogelijke zorg van ouderen. Het versterken van de eigen regie is altijd een uitgangspunt. Je kunt er zorgeloos en met veel plezier werken. En krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht