Terug naar overzicht
Team ZBW

Sanne van der Knaap – Kortekaas

Mijn naam is Sanne van der Knaap – Kortekaas en ik werk sinds 2021 als recruiter bij ZBW. Ik houd me voornamelijk bezig met het koppelen van zzp’ers in de zorg aan zorgaanbieders. Hierbij houd ik nauw contact met beide partijen, zodat er een perfecte match gevonden kan worden. 

Ik woon samen met mijn man, onze dochter en onze hond, in Wateringen. Ik hou ervan om op reis te gaan, om op pad te gaan met mijn gezin, vrienden of familie en om heerlijk te ontspannen terwijl ik lekker aan het netflixen ben. Stiekem kan ik ook enorm genieten van lekker nietsdoen of een goed glas wijn. Heerlijk! 

In september 2016 heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan de Haagse Hogeschool. Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt als communicatiemedewerker bij een touringcarorganisatie. Een jaar later, in 2017, ben ik gestart als teamleider bij de Hema en hier heb ik mezelf uiteindelijk verder ontwikkeld tot filiaalmanager. Ik hoor je denken: ‘Dat is toch iets heel anders dan de zorgsector?’ Dat klopt! Eigenlijk heb ik altijd al in de zorg willen werken. En dan niet per se als verzorgende of verpleger, maar wel in een functie waarin ik iets kan betekenen voor de zorg. Het werk is heel dankbaar en het geeft me voldoening dat ik ook een steentje kan bijdragen. 

Met mijn communicatieve vaardigheden weet ik hoe ik het beste contact kan onderhouden met klanten of relaties. Ook ben ik een echte strever en ik hou ervan om doelen na te jagen. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de zorgsector, draag ik bij aan het beter maken van de zorg. 

Ik word blij van blije gezichten! Van mijn collega’s, zzp’ers en van opdrachtgevers. Daarom vind ik het fantastisch om de juiste match te maken tussen zzp’ers en zorgaanbieders. Daarnaast vind ik het heel prettig wanneer ik mijn to-do-lijstje compleet heb afgevinkt. Check! 

Bekijk de collega's van Sanne